Baie opgewonde, die KCD4 Rocker Switch is vir die eerste keer verkoop

As 'n nuwe persoon in buitelandse handel, Die verhouding met ons maatskappy se produkte kan beskryf word as die mees bekende vreemdeling. As ek 'n produk sien, ken ek sy naam, maar ken net sy naam.

KCD4-tuimelskakelaar is baie gewild.

Na twee maande van geen vordering nie, het ek uiteindelik my eerste bestelling gekry, al is dit net 'n gratis voorbeeldbestelling. Maar voordat ek rondgekyk het die maats was min of meer om te praat oor die bestelling en aflewering express, my bui is nog steeds baie opgewonde. Daarna het ek baie belanggestel in ons produk—die wipskakelaar.

Daar is baie soorte wipskakelaars in ons maatskappy, maar die topverkopermodel is KCD4-tuimelskakelaar.

Deursigtige omslag, geverfde omslag or vlekvrye staal bedekking, sal daar altyd een wees waarvan klante die beste hou. AAN AF, AAN AF AAN, watter een sal 'n kliënt kies? Vir watter produkte is koperkontakte geskik en wat is die voordele van silwerkontakte?

Om die KCD4 Rocker-skakelaar beter by kliënte aan te beveel, is die meeste van my werk om KCD4 Rocker-skakelaar PPT te kyk, gaan na die KCD4 Rocker-skakelaar-werkswinkel en vra die werkers of doen dit alleen. Miskien is dit geluk, hierdie week het ek al 'n paar kliënte gehad wat my gevra het of my gevra het om die wipskakelaar aan te beveel. Alhoewel daar soms klein foute in my antwoorde is, beantwoord dit ook die vrae wat kliënte wil weet.

Volgende wil ek 'n foto van my gelukkige produk plaas. As jy my kliënte is, moet ek jou 'n paar van die vrae soos hieronder vra?

KCD4 rock skakelaar

  1. Watter kleur het jy nodig? Rooi, geel, blou, groen. Wit
  2. Wat is die spanning van jou ideale lamp?
  3. Kan jy vir my sê hoeveel jy wil hê?
  4. Waterdig of nie?

Ek wonder of jy belangstel in ons produkte? Indien wel, vriendelik en welkom om my te vind, en ons kan die raaisel van verskillende produkte verken.

Daar is meer KCD4-tuimelskakelaars

Leer jou bedrading

ul wip skakelaarDeursigtige omslagWaterdigte tuimelskakelaargeverfde omslagdrukknop skakelaar vervaardigerOns produksie werkswinkelgelei vlieënier lig bykomstighedeOns onderdele pakhuis